Alle Kategorier
EN

Hjem> Om Jonovacorp

Før han startet sin egen virksomhet, hadde Jonovacorps grunnlegger, Joe, drevet med handel med plastemballasje i årevis. Han hadde vært vitne til vanskelighetene med å skaffe plastpakker gjennom personlig erfaring. Fra å oppsøke fabrikker til å kommunisere krav, visste han nøyaktig at det var mye informasjonsasymmetri.

Disse erfaringene fungerer som katalysatoren for Joes beslutning: Å endre plastemballasjeindustrien og gjøre virksomheten enkel.

I 1994 fant Joes mor et plastemballasjefirma, som ble overtatt av Joe. Senere hentet Joe inspirasjon fra navnene på familiemedlemmene, og etablerte merkevaren Jonovacorp. Han håper virkelig at alle forretningspartnere vil føle varmen fra selskapet vårt, kommunisere med oss ​​som brødre og til slutt oppnå forretningssuksess sammen.

Ved starten av etableringen hadde Jonovacorp kun en form og ett utstyr. Etter 29 års utvikling har Jonovacorp vokst til et selskap med flere produksjonslinjer, og over 450 former, som gjør oss i stand til produserer over 500 millioner plastkopper hver dag.

Med 29 års produksjons- og markedsføringserfaring har Jonovacorp hjulpet over 30 partnere med å bygge merkevarebevissthet og øke fortjenestemarginene deres.

Joe
- ADMINISTRERENDE DIREKTØR -

Min livslange streben er å gi plastemballasjeindustrien et menneskelig preg, og eliminere forretningshindringene, men ikke på bekostning av miljøet.

vår fabrikk

1 Råvarer

2 PP ark

3 Forming

4 Logoutskrift

5 Rolling The Edge

6 Ferdig produkt

7 pakke